Arold Versluys en Peter van der Gaag
Directie
Scalda en Pieter Zeeman Lyceum
2021 en 2022
Frank & Gastvrij heeft samen met New Business Lab een masterplan geschreven voor een hositality hub op Schouwen-Duiveland.
Bouwen aan een hospitality hub op Schouwen-Duiveland
De hospitality sector (voeding, gastvrijheid, toerisme, productie van voeding/ingrediënten en facilitair) biedt volop kansen en er is een brede diversiteit aan banen.
De belangrijkste uitdagingen zijn:
Om deze uitdagingen op te pakken is het initiatief genomen door dede directeuren van het Pieter Zeeman Lyceum en Scalda (opleidingen Horeca en Toerisme) om, samen met het bedrijfsleven en de gemeente, ideeën te ontwikkelen voor het opzetten van een hospitality hub.
Centraal in de hospitality hub staan leerwerkpraktijkplekken op het Pieter Zeeman Lyceum in samenwerking met bedrijven en Scalda, die betere kansen bieden voor het werven, boeien, binden en behouden van leerlingen/studenten en zij instromers of beroepskrachten.
"Schouwen-Duiveland: Het meest gastvrije eiland van NL in 2025; de groenblauwe oase van NL! "
Op al onze leveringen en diensten zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing, deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 78536901 BTW:186686572B01
Artikel 1. Algemeen
Artikel 2. Offertes & aanbiedingen
Artikel 3. Uitvoering
Artikel 4. Betaling & Incasso
Artikel 5. Eigendomsvoorbehoud
Artikel 6. Onderzoek, reclames, koop op afstand en ontbinding
Artikel 7. Aansprakelijkheid
Artikel 8. Intellectuele eigendom
Artikel 9. Toepasselijk recht en geschillen